Kaća pevala Milu Đukanoviću na uvce

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća pevala Milu Đukanoviću na uvce

Katarina Grujić je na Veliki četvrtak pevala bivšem premijeru Crne Gore Milu Đukanoviću i njegovoj supruzi Lidiji na jednoj proslavi u Podgorici.

Pevačica je prvom čoveku Crne Gore pevala njegove omiljene pesme i to na uvce do ranih jutarnji časova. Katarina je pevala u Podgorici na rođendanu jednog estradnog menadžera gde su glavni gosti bili Milo Đukanović i njegova supruga Lidija.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />- Proveli smo divno veče, zabavljali smo se i uživali. To su sjajni ljudi sa kojima volim da provodim vreme. Poznajem ih odavno i naše porodice su bliske - rekla je Katarina.

Kaća je na Instagramu i podelila sliku sa suprugom Mila Đukanovića uz zanimljiv komentar.

"Lidija ❤❤❤ #montenegroqueen"

Објава коју дели K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) дана 13. Апр 2017. у 2:09 PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.