Dodik: RS će trajati

Izvor: B92, 13.Nov.2010, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: RS će trajati

Podgorica -- Istrage i hapšenja u cilju borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala niko ne postavlja pred Crnu Goru kao imperativ, kazao je premijer Milo Đukanović.

Na pitanje novinara čime planira da ubedi EK da se Crna Gora bori protiv korupcije i organizovanog kriminala, Đukanović je kazao da će to uraditi rezultatima.

Rezultatima koji su do sada postigli da "Crnu Goru ocene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao jedinu državu u regionu koja je ostvarila toliki progres da je EK preporučila da dobije status kandidata", rekao je premijer Đukanović.

EK je ocijenila da je to što je Crna Gora do sada uradila dovoljno za dobijanje statusa kandidata, ali ne i za otvaranje pregovora o članstvu u EU. U tu fazu evropskih integracija, poručili su iz Brisela, ući će tek kada ispuni sedam konkretnih uslova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.