Đukanović:DPS superiorna,fali entuzijazma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2014, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović:DPS superiorna,fali entuzijazma

Lider crnogorske vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović ocenio je danas da je njegova stranka "superiorna" na crnogorskoj političkoj sceni, ali i priznao da joj "preti opasnost" od "slabosti, zamora i nedovoljnog reformskog entuzijazma".

"Nama ne preti opasnost od konkurencije. DPS je superiorna i po programu i po sastavu. Preti nam jedino opasnost od slabosti, zamora, nedovoljnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << reformskog entuzijazma", poručio je Đukanović svojim stranačkim kolegama na sednici Saveta za praćenje realizacije izbornog programa vladajuće partije.

Peta sednica najmlađeg stranačkog tela DPS-a, posvećena je reformama "za dalji napredak Crne Gore".

Lider DPS-a i predsednik vlade ukazao je i na to da njegovoj partiji "preti opasnost" od slabosti unutar svojih redova i nedostatka entuzijazma".

Đukanović je kazao da nije dovoljno usvajati zakone i formirati nove institucije, već da je potrebno "izaći u susret očekivanjima građana".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.