ĐUKANOVIĆ: REZULTATI IZBORA DOBRA PORUKA OPOZICIJI

Izvor: Kurir, 24.Maj.2010, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKANOVIĆ: REZULTATI IZBORA DOBRA PORUKA OPOZICIJI

PODGORICA - Lider vladajuće Demokratske partija socijalista i crnogorski premijer Milo Đukanović ocenio je danas da rezultati lokalnih izbora u Crnoj Gori pokazuju da politika državnosti, evropskih i evroatlantskih integracija ima sve čvršće temelje u crnogorskom društvu.

"To je dobra poruka svima, posebno opoziciji i njihovim pokroviteljima van Crne Gore", kazao je Đukanović novinarima komentarišući rezultate izbora na kojima je u nedelju njegova partija pobedila u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 12 od 14 gradova.

On je kazao da je DPS "veoma zadovoljna" rezultatima izbora, pre kojih je bila "vodeća politička snaga u 9 opština". Đukanović je ocenio i da ne postoji nijedan razlog da njegova partija sa Socijaldemokratskom partijom ne formira parlamentarnu većinu u glavnom gradu Podgorici.

DPS je na izborima u glavnom gradu osvojila 28 od 57 mandata, ujedinjenja opozicija 24 i od Socijaldemokratske partije (SDP) i njenih pet odborničkih mesta zavisi formiranje gradske uprave. Lider DPS-a očekuje "racionalan pristup" i dogovor DPS-a i SDP-a u glavnom gradu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.