VEĆA JE ŠANSA DA UDARI METEOR NEGO DA SE TI RODIŠ! Vojaž pokušao da probudi svest o životu, pa doživeo blam godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 13:19

"VEĆA JE ŠANSA DA UDARI METEOR NEGO DA SE TI RODIŠ!" Vojaž pokušao da probudi svest o životu, pa doživeo blam godine

"Abnormalno mala."

Poznati pevač i reper Mihajlo Veruović Vojaž, gostovao je u jednoj emisiji, a isečak iz tog podkasta se širi društvenim mrežama.

Naime, Vojaž je hteo da "probudi svest" ljudima o prolaznosti života i da skrene svima pažnju na to koliko je svaki dan dragocen, ali se, malo zbunio.

- Znaš koja je šansa da se ti rodiš? Abnormalno mala. Imaš milion tih drugih koji se takmiče da se rode i kao baš si se ti rodio. Već si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedio jednu životnu bitku koju milion njih nije. Takmičio si se sa milion ljudi i pobedio si - priča Vojaž u podkastu "Davkast" i dodaje:

- Veća je šansa da udari meteor o zemlju nego ti da se rodiš. I onda ustaneš ujutru i za ceo dan ne daš svoj maksimum i ne ispuniš svoje ciljeve za ceo život. Što si se rodio onda? Bacio si svoju šansu. - rekao je reper i time izazvao gomilu komentara i milionske preglede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.