OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Kada su Rusi mogli legalno da kradu automobile?

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jan.2017, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Kada su Rusi mogli legalno da kradu automobile?

Ovo je pet najzanimljivijih činjenica za danas. Saznajte nešto novo svakog dana na našem portalu.

1. Kafa je druga na svetu najvrednija roba kojom se trguje, odmah posle nafte. Postoji oko 25 miliona seljaka i radnika u preko 50 zemalja koji su uključeni u proizvodnju kafe.

Foto: pixabay.com

2. Čovek je jedini sisar koji može u isto vreme i da diše i da guta.

Foto: Petar Lazović/pixabay.com

3. Svakog dana u Zemlju udari nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << meteora i povećavaju joj masu u proseku za pola tone dnevno.

Foto: D.Joksić

4. Kim Džong Il, vođa Severne Koreje od 1994. do svoje smrti 2011. godine, napisao je šest opera. Takođe, bio je veliki ljubitelj filmova, priča se da je posedovao preko 20.000 video-kaseta.

Foto: Profimedia, AFP

5. U Rusiji je tokom devedesetih postojao popularan TV šou gde su se ljudi takmičili u uspešnosti krađe auta. Naie, kada učesik ukrade automobil, on ima 35 minuta da pobegne od policije i ako uspe, može da zadrži svoj plen.

Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Meteor

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Kako muškarci zaista čuju ženski glas?

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jan.2017, 07:04

Ovo je pet najzanimljivijih činjenica za danas. Saznajte nešto novo svakog dana na našem portalu...1. Najveća ukrštenica ikada objavljena imala je 132.020 praznih polja. Sastavio ju je Era Hovhanisan za specijalno izdanje "Russiky Crossword". Sadržala je 12.842 opisa horizontalno i 13.128 vodoravno,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.