Vučić, Stefanović i Veljović u bazi Merdare

Izvor: Press, 31.Avg.2014, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić, Stefanović i Veljović u bazi Merdare

U toku je radni doručak sa pripadnicima žandarmerije koji su ovde stacionirani, a predthodno je komandant te jedinice general Milenko Božović upoznao premijera sa trenutnom situacijom u ovom delu Kopnene zone bezbednosti.
Pripadnik Žandarmerije Stevan Sinđelić preminuo je u četvrtak u Beogradu posle ranjavanja iz vatrenog oružja u rejonu sela Orlovca, u opštini Kuršumlija. 
Sinđelić je ranjen kada je više za sada nepoznatih osoba albanske nacionalnosti iz vatrenog oružja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pucalo na žandarme koji su obezbeđivali mesto uviđaja, saopštio je MUP. 
Posle ukazane pomoći u prokupačkoj bolnici Sinđelić je prebačen helikopterom na VMA u Beograd gde je preminuo od posledica ranjavanja.
Stefanović je nakon incidenta naredio da se u taj deo Kopnene zone pošalju snažne policijske snage "koje će zaštiti živote pripadnika policije, lokalnog stanovništva i vitalne interese naše zemlje", a Vojska Srbije i Kfor pojačali su zajedničke patrole.
Zvaničnici Kfora i Euleksa su oštro osudili sve ilegelne aktivnosti i izrazili saučešće porodicama dve žrtve - pripadniku srpske Žandamerije i Albancu s Kosova.
 

Pogledaj vesti o: Merdare

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić, Stefanović i Veljović u bazi Merdare

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić stigao je u bazu Merdare gde je sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem i direktorom policije Miloradom Veljovićem posetio pripadnike Žandarmerije.. . U toku je radni doručak sa pripadnicima žandarmerije koji su ovde stacionirani, a predthodno...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.