VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU IZ KURŠUMLIJE: Ovde se posebno poštuje domaćin i onaj ko zna da sačuva ognjište (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:13

VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU IZ KURŠUMLIJE: "Ovde se posebno poštuje domaćin i onaj ko zna da sačuva ognjište" (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju rekonstruisanog hotela „Planinka“ u Kuršumlijskoj banji, nakon čega se sastao sa meštanima MZ Merdare.

Tim povodom je na svom Instagram profilu objavio nekoliko fotografija iz današnje posete.

- U Kuršumliji se posebno poštuje domaćin i onaj ko zna da sačuva ognjište. Kuršumlijska banja imala je slavnu prošlost, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sada vidimo da će imati i slavnu budućnost. Danas dobijamo prelepe smeštajne kapacitete na prostoru koji je, ne tako davno, bio potpuno ruiniran. To je velika stvar za čitavu Toplicu i za Srbiju. Nastavićemo da ulažemo i pomažemo oživljavanje banjskog turizma i zapošljavanje ljudi, posebno ovde u topličkom kraju, gde živi narod koji je uvek najviše brinuo za Srbiju. Na nama je da pomognemo ovom narodu da se zaposli, dobije dobre puteve, da se oseća bezbednije i ostane na svetoj topličkoj zemlji - napisao je predsednik, te se za kraj zahvalio meštanima na veri i borbi koju imaju u bolju budućnost Srbije.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.