U blizini prelaza Merdare pronađena eksplozivna naprava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2021, 22:40

U blizini prelaza Merdare pronađena eksplozivna naprava

U blizini prelaza Merdare danas je pronađena eksplozivna naprava, nakon čega su pripadnici Kfora izveli kontrolisanu eksploziju.

To je potvrđeno u Kforu, ali i u kosovskoj policiji, koja nije saopštila pojedinosti, preneo je Kljan Kosova.

Pripadnici Kfora zatražili su da se prelaz privremeno zatvori za saobraćaj, iako je eksplozivna naprava bila udaljena jedan kilometar, saopštio je portparol policije Daut Hodža.

Kfor je oko 17.30 tražio da zbog incidenta prelaz bude zatvoren za kretanje lica i vozila, a normalan saobraćaj ponovo je uspostavljen oko 18.20.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

INCIDENT NA PRELAZU MERDARE: Pronađena eksplozivna naprava - reagovao KFOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021

U blizini prelaza Merdare danas je pronađena eksplozivna naprava, nakon čega su pripadnici Kfora izveli kontrolisanu eksploziju...To je potvrđeno u KFOR-u, ali i u kosovskoj policiji, koja nije saopštila pojedinosti...Pripadnici Kfora zatražili su da se prelaz privremeno zatvori za saobraćaj, iako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.