Izvor: Blic, 02.Nov.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen šverc 14 kilograma heroina

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je na administrativnom prelazu Merdare u jednom automobilu pronađeno više od 14 kilograma praškaste materije za koju se pretpostavlja da je heroin.



Prema navodima iz saopštenja, u automobilu stranih registarskih oznaka u kome je sinoć zaplenjen sumnjivi tovar, bile su dve osobe, od kojih jedna maloletna. Agenciji Beta je u MUP-u rečeno da je zaplenjena "praškasta materija" bila spakovana u više >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << paketića, ali nije potvrđeno da li je reč o istom tovaru o čijoj je zapleni sinoć izvestila Uprava carina Ministarstva finansija Srbije.

Prema navodima Uprave, na kontrolnom punktu Merdare sinoć je u vozilu austrijskih registracija pronađeno oko 10 kilograma droge za koju se veruje da je heroin. To vozilo u kome su bili autrijski državljani, muškarac i žena, rođeni 1991. godine, došlo je iz pravca Prištine, a droga je bila sakrivena u braniku ispod instrument table spakovana u 26 paketića od kojih je svaki težak oko 400 grama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.