Satovi i naočare poznatih brendova otkriveni na Merdaru

Izvor: JUGpress.com, 03.Jan.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Satovi i naočare poznatih brendova otkriveni na Merdaru

MERDARE

Uprava carina saopštila je danas da su njeni pripadnici  30. decembra 2017. godine, na administrativnom punktu Merdare, sprečili pokušaj krijumčarenja satova i sunčanih naočara poznatih svetskih brendova.

Slučaj je otkriven kada je oko 18 časova iz pravca Kosova i Metohije na punkt pristigao automobil švajcarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnji državljanin Švajcarske, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << albanske nacionalnosti.

Putnik je tvrdio da sa sobom nosi samo svoje lične stvari, ali je tokom pregleda u njegovom prtljagu pronađeno nekoliko firmiranih satova i sunčanih naočara.

U torbi su bila skrivena 3 ručna sata marke „Rolex“, 1 ručni sat marke „Breitling“, 3 para naočara za sunce marke „Versace“, kao i 2 para naočara marke „Louis Vuitton“ čija će autentičnost naknadno biti utvrđivana.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.