SAD čestitaju za prelaz Merdare: Objekat će pomoći rastu regionalne ekonomije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2020, 07:38

SAD čestitaju za prelaz Merdare: "Objekat će pomoći rastu regionalne ekonomije"

Kancelarija Stejt Departmenta za evropska i evroazijska pitanja čestitala je potpisnicima Vašingtonskog sporazuma na "modernom, administrativnom prelazu Merdare".

"Čestitke na modernom administrativnom prelazu Merdare, koji je sada potpuno operativan sa osobljem. Ovaj objekat će pomoći rastu regionalne ekonomije kroz još efikasniju i sigurniju trgovinu. Ovim je jedno poglavlje Vašingtonskog sporazuma kompletirano", poručili su iz Kancelarije Stejt Departmenta putem Tvitera.

Ovaj prelaz, kao i ostala četiri između centralne Srbije i Kosova, otvoren je na osnovu sporazuma iz Brisela postignutog još 2011. godine između Beograda i Prištine.
Pogledaj vesti o: Merdare

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VAŠINGTONSKI SPORAZUM: Amerikanci nam čestitali na modernom prelazu na Merdaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2020

Ovaj objekat će pomoći rastu regionalne ekonomije kroz još efikasniju i sigurniju trgovinu..Potpisnici Vašingtonskog sporazuma dobili su čestitku iz Kancelarije Stejt Departmenta za evropska i evroazijska pitanja na modernom, administrativnom prelazu na Merdaru...- Čestitke na modernom administrativnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.