Normalizovan saobraćaj na prelazu Merdare

Izvor: NaDlanu.com, 21.Avg.2012, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Normalizovan saobraćaj na prelazu Merdare

Saobraćaj na prelazu Merdare je od jutros normalizovan i na prelazak se čeka do pet minuta, javila je Radio televizija Kosova. (RTK).

Pristinški mediji, ali i Granična policija Kosova su juće javili da su na prelazu Merdare između Kosova i Srbije veliki redovi vozila, koja za prelazak u Srbiju čekaju po nekoliko sati. "Do redova i kašnjenja, prema nezvaničnim informacijama od građana koji ulaze na Kosovo, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dolazi zbog sporog rada i neodgovornosti srpskih vlasti", saopstila je juće granična policija. Poslednjih nekoliko nedelja postalo je uobičajeno da redovi za ulazak iz Kosova u Srbiji, krajem vikenda i ponedeljkom budu dugu i da se čeka po pet i više časova. Na ostalim administrativni prelazima između Kosova i Srbije nije blo kolona i saobraćaj se normalno odvijao, dok je policija sugerisala građanima da izbegavaju prelaz Merdare.PRIŠTINA, 21. Avgusta 2012. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.