Na Merdaru zaplenjeno 2 kilograma marihuane

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Merdaru zaplenjeno 2 kilograma marihuane

U autobusu vranjske registracije koji saobraća na liniji Gračanica - Niš, carinici su na administrativnom prelazu Merdare pronašli i zaplenili 2 kg marihuane u putnoj torbi. S obzirom da kondukter nije znao od koga je primio torbu, slučaj je predat u dalju nadležnost policiji.

Droga je otkrivena 20. januara u popodnevnim satima u prtljažniku autobusa koji je došao iz pravca Kosova i Metohije, a 12 putnika >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u autobusu potvrdili su carinicima da sa sobom nose samo lične stvari i da torba nikom od njih ne pripada.

Otvorivši je, službenici carine i policije su ugledali dva paketa marihuane uvijene u garderobu, a kondukter koji je torbu primio na prevoz nije znao ko je njen vlasnik - kažu iz Uprave carina.

Preciznim merenjem ustanovljeno je da se radi o ukupnoj količini od 2.070 grama marihuane i ona je predata policiji.
Pogledaj vesti o: Merdare

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.