Kilometarske kolone na Merdaru

Izvor: B92, 29.Jul.2012, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kilometarske kolone na Merdaru

Merdare -- Na administrativnom prelazu Merdare kod Kuršumlije danas vlada velika saobraćajna gužva, a vozila su napravila kilometarske kolone.

Vozila se na ovom administrativnom prelazu između Srbije i Kosova i Metohije zadržavaju duže od tri sata.

U policiji kažu da je glavni razlog za ovako velike gužve sezona godišnjih odmora i da čine sve kako bi saobraćaj na tom administrativnom punktu što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre bio normalizovan.

U Domu zdravlja u Kuršumliji Tanjugu je rečeno da je na prelazu Merdare tokom dana bilo slučajeva kolabiranja, jer su ljudi više sati čekali na visokoj temperaturi, koja je dostigla 39 stepeni Celzijusovih.

Na administrativnom prelazu Merdare nema toaleta, iako, kako ističu nadležni, za to postoji ogromna potreba, a nema ni cisterni sa vodom za piće.

Među onima koji čekaju ima puno starih i dece, kao i invalida.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.