KRENULI KROZ MERDARE NAORUŽANI DO ZUBA: Zaplenjena velika količina oružja, srpski policajci pronašli šupljinu u vozilu Albanaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 16:54

KRENULI KROZ "MERDARE" NAORUŽANI DO ZUBA: Zaplenjena velika količina oružja, srpski policajci pronašli šupljinu u vozilu Albanaca

Prilikom pregleda njihovog vozila, srpska  policija i carina su u šupljinama sedišta pronašle veću količinu oružja i prigušivača umotanih u folije.

Kako se saznaje, pripadnici srpskih službi bezbednosti su na administrativnom prelazu "Merdare", uhapsili dva Albanca iz Prištine starosti 22 i 30 godina koji su pokušali da u centralnu Srbiju unesu veću količinu naoružanja. Prilikom pregleda njihovog vozila, srpska policija i carina su u šupljinama sedišta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pronašle veću količinu oružja i prigušivača umotanih u folije.  

Kako pišu Novosti, sumnja se da su dvojica Albanaca sa Kosova i Metohije, uz instrukcije i pomoć jedne zapadne zemlje čiji je zvaničnik nedavno boravio na Kosovu i Metohiji i koji svesrdno podržava nezavisnost KiM, oružje želeli da prokrijumčare jednoj kriminalnoj grupi u našoj zemlji. Cilj im je bio da izazovu incidente, ugroze bezbednost naših građana i destabilizuju Srbiju.

Oružje je oduzeto, o svemu je obavešteno i tužilaštvo a istraga je u toku.

Kako se saznaje, pronađeno je i zaplenjeno: 45 pištolja, 31 prigušivač, 300 komada municije.

Izvor: Novosti
Pogledaj vesti o: Merdare

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.