Istražuje se napad na Albanca kod Merdara

Izvor: Mondo, 01.Apr.2013, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istražuje se napad na Albanca kod Merdara

Nepoznata lica nožem napala putnika Albanca u autobusu na liniji Priština -Beč.

Prokupačka policija i tužilaštvo naveli su danas da je pokrenuta istraga o incidentu na administrativnom prelazu Merdare kod Kuršumlije, u kojem je, kako navode prištinski mediji, u nedelju uveče nožem povređen jedan Albanac, putnik autobusa koji je išao iz Prištine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Prištinska agencija "Indexonline" javila je da su autobus na liniji Priština - Beč odmah nakon prelaza Merdare sinoć zaustavila dva vozila koja su mu preprečila put.

Nakon insistiranja vozača i putnika autobusa, vlasništvo agencije "Bici com" da se put oslobodi, jedna osoba od onih koji su blokirali put je legla na asfalt, da bi nakon nekoliko minuta došlo do sukoba u kome je nožem u grudi ranjen Gzim Bici, navodi ta agencija.

Povređeni, koji nije u životnoj opasnosti je u Kliničko bolničkom centru Priština a, kako navodi prištinska agencija vozač autobusa i drugi putnici su, posle davanja izjava policiji, nastavili putovanje ka Beču.

"Policija i tužilaštvo rade na utvrđivanju svih okolnosti tog događaja" rekla je Tanjugu portparol prokupačke policije Tamara Kostić.

Policiji je sinoć posle 22 sata prijavljeno da je došlo "prvo do verbalnog a potom i fizičkog kontakta između vozača autobusa i nepoznate osobe", rekla je ona.

U prokupačkom višem tužilaštvu, koje je, kao i tamošnja policija teritorijalno zadužena za područje Kuršumlije su naveli da su nadležni od jutros na uviđaju.

(Tanjug Foto Ilustracija Guliver Getty Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Na Merdaru vozač autobusa Gëzim Bici uboden nožem

Izvor: SandzakPress.net, 02.Apr.2013, 17:14

Kosovo – Vozač autobusa Gëzim Bici povrijeđen je nožem kod prijelaza Merdare. Incident se, kako navodi agencija Indeks onlajn, dogodio sinoć oko 21 čas na prijelazu Merdare, ali na teritoriji koju kontroliše MUP Srbije. Prema agenciji, dva vozila su preprečila put autobusu s Kosova poslije...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.