ALARMANTNO Albanci upali u Srbiju, žandarmi pucali u vazduh!

Izvor: Blic, 16.Apr.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALARMANTNO Albanci upali u Srbiju, žandarmi pucali u vazduh!

Grupa Albanaca upala je u toku jučerašnjeg dana na teritoriju uže Srbije kod Merdara, sa namerom da nelegalno seče šumu.

Nakon prijave o upadu, intervenisala je i srpska Žandarmerija.

Žandarmi su odgovorili pucnjima upozorenja u vazduh, nakon čega su se Albanci razbežali.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Albanci zbog seče šume upadaju na teritoriju uže Srbije.

U incidentu koji se dogodio krajem avgusta prošle godine, ubijen je pripadnik Žandarmerije Stevan Sinđelić, koji je u okršaju upucan u glavu u blizini prelaza Merdare na severu Kosova i Metohije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Albanci upali u Srbiju, žandarmi pucali u vazduh!

Izvor: SandzakPress.net, 16.Apr.2015

Srbija- Grupa Albanaca upala je u toku današnjeg dana na teritoriju uže Srbije kod Merdara, sa namjerom da nelegalno sječe šumu. Nakon prijave o upadu, intervenisala je i srpska Žandarmerija. Žandarmi su odgovorili pucnjima upozorenja u vazduh, nakon čega su se Albanci razbježali. Podsjetimo,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.