DS obeležava Svetski dan tolerancije (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 16.Nov.2015, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS obeležava Svetski dan tolerancije (VIDEO)

U svetu i Srbiji danas se obeležava Međunarodni dan tolerancije koji je ustanovljen radi isticanja potrebe za tolerancijom u društvu i ukazivanja na negativne efekte netolerancije.
Svetski dan tolerancije obeležio je I gradski odbor demokratske stranke u Nišu, koji je ovaj dan posvetio ženama. Članice foruma žena DS-a danas su u glavnoj ulici razgovarale sa Nišlijama o toleranciji I tome koliko je ona značajna, I pokušale da ih podsete koliko je bitno uvažavati tuđe mišljenje, osećanja I različitost.

Pogledaj vesti o: Međunarodni dan žena

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Nedostaje nam verbalna tolerantnost

Izvor: juGmedia, 16.Nov.2015

NIŠ – Povodom Međunarodnog dana tolerancije Forum žena Demokratske stranke organizovalo akciju deljenja flajera ispred T „Kalča“..Članice DS podsetile su sugrađane na osnovne postulate tolerancije jedan od uslova za razvoj modernogdemokratskog društva...Jelena Barton i Maja Veselić, predsednica...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.