Zbunila se: Voditeljka u programu uživo zaboravila tekst! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Mar.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbunila se: Voditeljka u programu uživo zaboravila tekst! (VIDEO)

Voditeljka Maja Žeželj se zbunila tokom emitovanja vesti, a snimak, na kom je vidno zbunjena, je u roku od nekoliko sati "zapalio" društvene mreže.

Naime, tokom emitovanja programa uživo, voditeljka se zbunila i nije razumela pokušaje produkcije da joj objasni da su vesti već počele.

Na kratko se okrenula na drugu stranu, a bez obzira na opomenu produkcije, voditeljka je sve posmatrala >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zbunjeno i nije znala o čemu se radi.

 Vrlo brzo, setila se teksta, pa je nastavila da vodi emisiju. Snimak koji se pojavio "zapalio" je društvene mreže uz različite komentare o gafu poznate voditeljke.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

ZBUNJENA! Voditeljka Maja Žeželj zaboravila tekst u emisiji UŽIVO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2017, 09:51

Nije bio njen dan...Maja Žeželj zbunila se tokom emitovanja vesti uživo, a snimak na kome pokušava da se sporazume sa produkcijom brzo se proširio svim društvenim mrežama...Srpska pevačica PEVALA biznismenu na svadbi, pa se UDALA za njega!..Produkcija je pokušavala da joj objasni da je snimanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.