Podržimo Maju u borbi za život!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2010, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podržimo Maju u borbi za život!

Prošle subote, voditeljki Nacionalnog dnevnika, Maji Žeželj je pozlilo, i kako su tada mediji preneli, ona je odmah smeštena u Urgetni centar. Osim te informacije i nagađanja šta joj je, novinari su ostali uskraćeni za više informacija. Ovih dana na Fejsbuku je osnovana grupa "Podrška Maji Žeželj, voditeljki RTS-a, u borbi za život". Broj članova raste iz minuta u minut, a trenutnih 51.081 članova se pita >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zašto niko, pa ni RTS, ne želi da kaže šta je sa Majom.

Osim početne informacije da je Maja je u veoma teškom stanju i da lekari pokušavaju da shvate zbog čega danima ima temperaturu višu od 40 stepeni, ubrzo se pojavila i informacija da je Maji potrebna krv.

Iako to niko nije zvanično potvrdio, neki od članova Fejsbuk grupe "Podrška Maji u borbi za život" dali su krv u najbližim ustanovama uz naznaku da je za Maju.

I dok beogradski mediji ćute, građani joj pružaju neviđenu podršku. Portal "Vesti-online" pokušavao je da dođe do bilo kakvih informacija, ali nismo uspeli da dobijemo nijednu zvaničnu. Ono što smo poslednje (nezvanično) saznali je da Maja ima legionarsku bolest koju je, navodno, dobila iz klima uređaja. Međutim, niko od njenih prijatelja, kolega ili porodice ne želi da daje izjave. Ovih dana, javila nam se i, kako se predstavila, Majina drugarica, koja nas je zamolila da se ne "diže prašina oko toga".

Ipak, portal "Vesti-online" nastaviće da traga za istinom u želji da bilo kakvom informacijom pomogne Maji, ali i da pokuša da "smiri" sve one koji strahuju za njen život.
Pogledaj vesti o: Maja Žeželj

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.