Majo, izdrži!

Izvor: Poznati.info, 26.Okt.2010, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majo, izdrži!


Porodica Maje Žeželj - koja je već desetak dana na intezivnom lečenju se oglasila zvaničnim saopštenjem za javnost u kome apeluje na medije koji iznose raznorazne neistine i spekulacije o njenom zdravlju da prestanu jer porodici i njenim prijateljima stvara nepotrebnu bol.
Njeno stanje je i dalje ozbiljno. Uočeni su znaci poboljšanja, čvrsto verujemo da će se oporaviti, ali konačnu prognozu o dužini lečenja još nemamo. Dirnuti smo neverovatnom pažnjom, posvećenošću i požrtvovanjem lekara i kompletnog medicinskog osoblja Urgentnog centra i Kliničkog centra Srbije, kao i činjenicom da su brojni prijatelji uz nas. Zahvaljujemo svima koji su dali krv neophodnu za njeno lečenje, ali obaveštavamo javnost da to, za sada, više nije potrebno.
Posebno zahvaljujemo nepoznatim poštovaocima, njih gotovo 140.000, koji su se skupili za samo 2 dana preko Fejsbuka i ponudili krv. Opet da istaknemo, za Maju više nije potrebna, ali je potrebna za mnoge druge.
...

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Žeželj na intenzivom lečenju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2010

BEOGRAD -..Porodica novinarke RTS Maje Žeželj saopštila je danas da se ona već desetak dana nalazi na intenzivnom lečenju, da je njeno zdravstveno stanje i dalje ozbiljno i da još nema konačne prognoze o dužini lečenja, iako su uočeni znaci poboljšanja...Porodica Maje Žeželj odlučila je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Maja Žeželj i dalje na intenzivnoj nezi

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2010

Porodica novinarke RTS Maje Žeželj saopštila je danas da se ona već desetak dana nalazi na intenzivnom lečenju, da je njeno zdravstveno stanje i dalje ozbiljno i da još nema konačne prognoze o dužini lečenja, iako su uočeni znaci poboljšanja...Porodica Maje Žeželj odlučila je da se obrati...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.