Diler droge pokušao da ubije policajca

Izvor: Blic, 07.Sep.2012, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diler droge pokušao da ubije policajca

LESKOVAC – Diler droge, koga je jurila policija, pokušao je danas da puca iz pištolja na pripadnika kriminalističke policije u Leskovcu, ali je savladan.

Incident se dogodio u 16. 20 sati na benzinskoj pumpi „Ramocala“ u Ulici Kralja Petra Prvog, preko puta stadiona „Dubočica“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tokom akcije policije.

- Situacija nije bila ni malo naivna. Diler je izvukuo pištolj, ali ga je naš inspektor u tren savladao - kazao je izvor iz policije.

Kako saznajemo, policija je pratila dvojicu muškarca u „golfu 3“ leskovačke registracije, za koje je sumnjla da poseduju veću količinu narkotika. Kada ih zaustavila, jedan od njih je potegao pištolj.

Pored parkiranog "golfa" ostao je pištolj dilera i nekoliko metaka.

Policija je blokirala jednu traku kolovoza pored benzinske pumpe, a uviđaj obavlja istražni sudija Višeg suda u Leskovcu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Diler droge pokušao da ubije policajca

Izvor: S media, 07.Sep.2012

Diler droge, koga je jurila policija, pokušao je danas da puca iz pištolja na pripadnika kriminalističke policije u Leskovcu, ali je savladan...Incident se dogodio u 16. 20 sati na benzinskoj pumpi „Ramocala“ u Ulici Kralja Petra Prvog, preko puta stadiona „Dubočica“, tokom akcije policije..."Situacija...

Nastavak na S media...

Diler droge pokušao da puca na policajca

Izvor: Kurir, 07.Sep.2012

LESKOVAC - Leskovčka policija privela je danas dvojicu muškaraca od kojih je jedan pokušao da puca na pripadnika kriminalističke policije, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Leskovcu... Incident se dogodio oko 16.30 pored benzinske pumpe "Ramacola" u Ulici kralja Petra Prvog. ..U trenutku kada...

Nastavak na Kurir...

Diler droge pokušao da puca na policajca

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2012

LESKOVAC - Leskovčka policija privela je danas dvojicu muškaraca od kojih je jedan pokušao da puca na pripadnika kriminalističke policije, potvrđeno je Beti u Policijskoj upravi u Leskovcu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Diler droge pokušao da puca na policajca

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2012, 02:36

Leskovčka policija privela je dvojicu muškaraca od kojih je jedan pokušao da puca na pripadnika kriminalističke policije, potvrđeno je Beti u Policijskoj upravi u Leskovcu. ..Foto: Ilustracija..Incident se dogodio oko 16.30 pored benzinske pumpe "Ramacola" u Ulici kralja Petra Prvog... ..U trenutku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.