Rizikovala život: Naduvana visila na dalekovodu! (VIDEO)

Izvor: S media, 22.Jun.2012, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rizikovala život: Naduvana visila na dalekovodu! (VIDEO)

Igrajući se sa životom i hodajući po visokonaponskim kablovima na oko 13 metara visine, devojka iz mesta Zlin u Češkoj, pod uticajem marihuane, pokušala je da pređe reku Moravu, prethodno se popevši na stup dalekovoda. Ali, lokalni stanovnici su je primetili i odmah su nazvali hitnu službu.

Vozila dete na krovu automobila! (VIDEO)

Foto dana: Demonstracije za legalizaciju marihuane

Pogledajte: Ova bakica je najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << diler marihuane! (VIDEO)

'Bila je to prava noćna mora, jer je bila toliko pod uticajem droge da niko nije mogao da razume šta govori. Ali, bila je uverena kako je dalekovod most preko reke Morave', rekao je za Denik.cz portparol policije Jan Macalikova.

Nakon dva sata nagovaranja, policija i savetnici za odvikavanje od droga uspeli su 21-godišnju devojku da nagovore da siđe s 'mosta'. Prebačena je u bolnicu gde su joj pomogli da dođe k sebi od uticaja droge.

(S media)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Naduvana visila na dalekovodu, spašavali je vatrogasci

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2012

Devojka iz Češke toliko se napušila marihuane da su morali da je spašavaju vatrogasci - ali s dalekovoda, po čijim je kablovima počela da hoda, misleći da hoda po visećem mostu...Igrajući se sa životom i hodajući po visokonaponskim kablovima na oko 13 metara visine, devojka iz mesta Zlin u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.