Podnet zahtev za legalizaciju Velimira Ilića

Izvor: Njuz.net, 26.Jan.2014, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podnet zahtev za legalizaciju Velimira Ilića

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeProcedura za legalizaciju Velimira Ilića je užasno komplikovana

BEOGRAD, 26. januar 2014, (Njuz) – Sekretarijat za urbanizam republike Srbije podneo je danas zahtev za legalizaciju Velimira Ilića, javljaju izvori iz Vlade Srbije.
Zahtev za legalizaciju bespravno postavljenog Ilića stigao je samo dan nakon pritužbi da ministar svojim izjavama snižava vrednost i ugrožava stabilnost vlade u kojoj se nalazi.
- Mi smo već pokušali i ranije da legalizujemo Velimira >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Ilića, ali je procedura užasno komplikovana – kažu u Vladi – Potrebni su razni dokumenti i dozvole koje je za Ilića, ovakvog kakav je sada, nemoguće dobiti. Ipak, nekako smo uspeli da sredimo to – kaže sagovornik Njuza iz Vlade Srbije.
Stručnjaci se slažu da će legalizacija Ilića biti dobar podstrek da se i ostali bespravno postavljeni ministri u Vladi postepeno legalizuju.
- Dobro je da konačno počinjemo da ličimo na pravnu državu. Ako je moguće legalizovati Velimira Ilića, onda je sve moguće, kaže poznati arhitekta Đorđe Bobić.
- Svi oni koji su nelegalno stavljali ministre gde im se ćefne moraju da shvate da to nije dobro za državu i građane – dodaje on.
Prema poslednjim informacijama, legalizacija ministra Ilića će biti obavljena iza zatvorenih vrata, daleko od očiju javnosti i novinara.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.