Nije mogao da slusa gluposti koje je pricao politicar pa je usred emisije zapalio dzoint

Izvor: medio.rs, 13.Maj.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije mogao da slusa gluposti koje je pricao politicar pa je usred emisije zapalio dzoint

Aktivista za legalizaciju marihuane u Južnoafričkoj Republici Andre Du Plesis nedavno se u jednoj emisiji sukobio sa predstavnikom vlasti Dejvidom Bajerom, koji je predsednik državnog tela koje je zaduženo za pitanje legalizacije

Tokom jedne TV emisije u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je raspravljano o legalizaciji marihuane, jedan od učesnika debate je zapalio džoint.

Naime, jedan od najglasnijih kritičara vlasti po tom pitanju Andre Du Plesis nedavno se u >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << jednoj emisiji sukobio sa predstavnikom vlasti Dejvidom Bajerom, koji je predsednik državnog tela koje je zaduženo za pitanje legalizacije.

Bajer je tvrdio da legalizacija kasni zbog problema sa sve većim brojem napada na strance, Plesis je odgovorio: “Ne uplićite ksenofobiju u ovu priču. Sve su to samo izgovori jer kasnite i ne radite svoj posao”.

ČOVEK KOJI JE IZLEČIO 5.000 LJUDI OD RAKA: Legalizacija marihuane u Srbiji već na proleće! (FOTO) (VIDEO)

On je u tom trenutku enutku izvadio džoint i zapalio ga. On je kasnije izjavio i da američke savezne države Kolorado i Vašington na legalizaciji marihuane godišnje zarade milijarde dolara, a da vlasti u Južnoafričkoj Republici samo gube novac.

Pogledajte video:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.