Izvor: Beta, 22.Dec.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuvajtski poslanik umro na sednici parlamenta

Kuvajtski poslanik umro je danas tokom zasedanja parlamenta, javila je agencija AP. Uzrok smrti poslanika Nabila el Fadla nije poznat. El Fadl je bio liberal. Za poslanika je izabran 2012. godine. Agencija navodi da je poslanik rodjen 1949. godine, da je pre političke karijere bio pilot kuvajtske avio kompanije, kao i da je kao kolumnista pisao o razlitičim temama.Ranije ove godine je izazvao polemike svojom izjavom da se zalaže za legalizaciju prodaje alkoholnih pića u većinski muslimanskom Kuvajtu, gde je prodaja alkohola zabranjena.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuvajt: Poslanik umro tokom sednice parlamenta

Izvor: B92, 22.Dec.2015

Kuvajt -- Kuvajtski poslanik Nabil el Fadl umro je tokom zasedanja parlamenta, javila je agencija AP. Uzrok smrti poslanika nije poznat...El Fadl je bio liberal. Za poslanika je izabran 2012. godine...Agencija navodi da je poslanik rođen 1949. godine, da je pre političke karijere bio pilot kuvajtske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.