Kopenhagen za slobodnu prodaju hašiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kopenhagen za slobodnu prodaju hašiša

KOPENHAGEN -

Skupština grada Kopenhagena izglasala je u četvrtak uveče inicijativu da taj grad postane probno mesto za slobodnu prodaju hašiša u radnjama pod kontrolom gradskih vlasti.

Motiv za tu odluku je želja gradskih vlasti da blokiraju jedan od važnih izvora zarade dilera droge.

Nakon što Odbor za socijalna pitanja grada Kopenhagena napravi detaljan nacrt odluke o načinu legalizacije hašiša, inicijativa će morati da dobije i "zeleno svetlo" danskog parlamenta kako bi se započelo sa njenom realizacijom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PO HAŠIŠ U KOPENHAGEN

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011

KOPENHAGEN - Skupština grada Kopenhagena izglasala je u četvrtak uveče inicijativu da taj grad postane probno mesto za slobodnu prodaju hašiša u radnjama pod kontrolom gradskih vlasti...Motiv za tu odluku je želja gradskih vlasti da blokiraju jedan od važnih izvora zarade dilera droge...Pošto...

Nastavak na Kurir...

Kopenhagen za slobodnu prodaju hašiša

Izvor: B92, 18.Nov.2011

Skupština grada Kopenhagena izglasala je u inicijativu da taj grad postane probno mesto za slobodnu prodaju hašiša u radnjama pod kontrolom gradskih vlasti.

Nastavak na B92...

Kopenhagen legalizovao hašiš

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2011

Skupština grada Kopenhagena izglasala je u četvrtak uveče inicijativu da taj grad postane probno mesto za slobodnu prodaju hašiša u radnjama pod kontrolom gradskih vlasti...Motiv za tu odluku je želja gradskih vlasti da blokiraju jedan od važnih izvora zarade dilera droge...Nakon što Odbor za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.