Ivan Golušin: Navijam za legalizaciju marihuane, od toga država može dobro da zaradi

Izvor: Svet, 11.Maj.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Golušin: Navijam za legalizaciju marihuane, od toga država može dobro da zaradi

Ivan Golušin, voditelj jutarnjeg “Nacionalnog dnevnika” na TV Pink, kaže da je pristalica legalizacije marihuane i da bi od toga i država mogla da ima koristi.
“Nikada sa marihuanom nisam imao problema, a ni ona sa mnom. Slušajući stručnjake koji govore o dobrim stranama u lečenju kanabisom, navijam za legalizaciju. Sudeći po zemljama koje su to uradile i u medicinske i u druge svrhe, vidim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se dosta novca sliva u državnu kasu. To je još jedna od dobrih strana ove priče”, kaže on, a piše Alo.
Na pitanje da li misli da bi Srbija mogla da bude kao Holandija, on odgovara negativno.
“Mislim da naše podneblje nije takvo da bismo živeli kao u Holandiji. Bio sam u Amsterdamu i to je, ipak, neki drugi svet u odnosu na nas”, kaže Ivan.
O svom trenutnom ljubavnom statusu Ivan kaže “da voli i da je voljen”.
“Verujem da će ta ljubav sa jednom flautistkinjom biti krunisana devojčicom. Može i sin, ali bih više voleo da imam ćerku”, iskren je Ivan.
On ističe da mi nije važno nečije seksualno opredeljenje, već kakav je ko čovek.
“Ne delim ljude prema seksualnom, verskom ili nekom drugom opredeljenju. Delim ih na dobre i loše. Šta će ko raditi u svojoj kući mene ne zanima, kao što druge ne bi trebalo da zanima šta ja radim u svojoj. Svako ima pravo da živi kako misli da je najbolje, samo da nikog ne ugrožava”, zaključuje Ivan.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ivan Golušin: Navijam za legalizaciju marihuane, od toga država može dobro da zaradi

Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2015

Ivan Golušin, voditelj jutarnjeg “Nacionalnog dnevnika” na TV Pink, kaže da je pristalica legalizacije marihuane i da bi od toga i država mogla da ima koristi...“Nikada sa marihuanom nisam imao problema, a ni ona sa mnom. Slušajući stručnjake koji govore o dobrim stranama u lečenju kanabisom,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.