Gradonačelnik Mahmutović čestitao Kurban Bajaram

Izvor: SandzakPress.net, 23.Sep.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Mahmutović čestitao Kurban Bajaram

Novi Pazar – U povodu velikog islamskog praznika Kurban Bajrama, u svoje lično ime, u ime svojih saradnika i u ime Grada Novog Pazara, svim građanima Novog Pazara islamske veroispovesti upućujem iskrene čestitke. Bajram je prilika da razmislimo o odnosu prema sebi, porodici, komšijama i društvu u cjelini, te da učinimo više napora da naši životi budu ugodniji, porodice složnije, društvo ekonomski stabilnije a naš >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << grad moderniji, uspješniji i razvijeniji. Bajram je velika prilika da ojačamo svoja saosećanja, te da iskažemo brigu prema drugima, posebno prema onima kojima je naša pomoć najpotrebnija. Ovaj veliki dan treba da nas podsjeti na radost dijeljenja dobara sa drugima. U želji za njegovanjem mira i tolerancije, te da bajramske dane provedete sretni, zdravi i radosni sa svojim familijama, svim građanima islamske vjeroispovesti Bajram šerif mubarek olsun! Dr Meho Mahmutović Gradonačelnik Novog Pazara (NoviPazar)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čestitka gradonačelnika za Kurban bajram

Izvor: Kragujevac.rs, 24.Sep.2015, 11:04

Povodom velikog praznika Kurban bajrama, svim građanima islamske veroispovesti upućujem najiskrenije čestitke. Želim da praznične dane provedete u miru, zdravlju, porodičnoj sreći i radosti...Praznici su uvek dobra prilika da se podsetimo na temeljne ljudske vrednosti - darivanje, praštanje,...

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.