DA VAM BAJRAMSKI DANI ISPUNE SRCA RADOŠĆU Vučić uputio čestitku Islamskoj zajednici Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 23:13

"DA VAM BAJRAMSKI DANI ISPUNE SRCA RADOŠĆU" Vučić uputio čestitku Islamskoj zajednici Srbije

Aleksandar Vučić čestitao Kurban Bajram.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, čestitao je Kurban Bajram Reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije.

Vučić je čestitao Kurban Bajram i glavnom muftiji i predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

- Svim pripadnicima Islamske zajednice od srca i sa radošću čestitam veliki praznik Kurban Bajram. Neka vam Bajramski dani ispune srca radošću i budu podstrek za činjenje dobrih dela i predani rad za još bolju budućnost vaših porodica, rodbine i komšija. Uveren sam da ćemo u danima koji su pred nama još posvećenije zajednički raditi u duhu istinskih vrednosti i brižno negovati duhovnu slogu i tradiciju, na dobro svih građana naše Srbije, jačajući neprolazne vrednosti mira, ljubavi i međusobnog razumevanja - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.