Izvor: RTS, 27.Feb.2024, 11:47

Настављене консултације o мандатару - СВМ на разговорима са Вучићем

Председник Србије наставио је консултације о кандидату за председника Владе у згради Генералног секретаријата председника Републике. Прво разговори са представницима Савеза војвођански Мађара.
Александар Вучић се прво састао са представницима >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << изборне листе "Савез војвођанских Мађара - За нашег председника, за нашу заједницу, за будућност!". 
После тог састанка, следи разговор са представницима листе "Усаме Зукорлић - Уједињени за правду - Странка правде и помирења - Бошњаци Санџака - Томислав Жигманов - Демократски савез Хрвата у Војводини".  
Председник Србије започеo je 26. фебруара консултације о кандидату за председника Владе. Вучић је разговарао са представницима изборне листе "Политичка борба Албанаца се наставља – Шаип Камбери", а потом и са листом "Руска странка – Слободан Николић".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.