Izvor: RTS, 08.Apr.2023, 21:25

Приведеном лекару на Јарињу одређен притвор oд 30 дана

Судија за претходни поступак суда у Митровици одредио је 30 дана притвора Николи Тодоровићу приведеном синоћ на пункту Јариње, због, како у полицији у Приштини тврде, сумње да је напао полицајца на дужности и повредио га.
Тодоровићев адвокат Милош >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Делевић потврдио је РТС-у да је његов брањеник данас изведен пред судију и да му је одређена мера месец дана истражног притвора.
Делевић је пренео да су пре привођења, припадници косовске полиције наложили Тодоровићу да напусти аутомобил у коме су били његови супруга и деца и да оде у полицијски контејнер.
"Уплашен да у полицијском објекту може нешто да му се догоди, оклевао је да крене, да би га притом гурали телима и лактовима, истовремено га провоцирајући", навео је Делевић и додао да се Тодоровић на крају супротставио полицији.
Тодоровићу, према наводима полиције у синоћњем саопштењу, није дозвољено да прође пункт Јариње због некомплетне документације а пошто је, према тврдњама полиције одбио да потпише документ/решење о забрани уласка, "напао једног од полицајаца наневши му физичке повреде".
Канцеларија за Косово и Метохију раније је саопштила да је лекар запослен у КБЦ у Косовској Митровици Никола Тодоровић приведен на прелазу Јариње док је возио малолетну децу у општину Србица, на породичну крсну славу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.