mt:s Noć Reklamoždera: Koja je najbolja reklama?

Izvor: Mondo, 12.Dec.2014, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

mt:s Noć Reklamoždera: Koja je najbolja reklama?

Predstavljamo finaliste ovogodišnjeg izbora za najbolju domaću reklamu koju ćete pogledati na ovogodišnjoj Noći Reklamoždera zajedno sa Žan Marijem Bursikotom

Foto: Promo

 Za osam dana, 20. decembra u 20.30, direktno iz Pariza avionom Air Serbia, u Centar "Sava" stižu reklame iz najveće reklamoteke na svetu "Jean Marie Boursicot”.

Velika i radosna vest za sve posetioce mt:s Noći Reklamoždera je da ih lično, povodom ovogodišnjeg jubileja, donosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njen autor Žan Mari koji je u Beogradu poslednji put bio 1996. godine na prvoj Noći Reklamoždera.

O ovogodišnjem programu kaže: "Tokom ove nove Noći Reklamoždera videćete neke prelepe reklame. Neke od njih će vas dirnuti u dušu, druge su egzotične, neke se mogu smatrati otrcanima, ali najčešće su veoma smešne“

Tema ovogodišnje Noći je: Beograd, grad kreativnosti i sjajnih ideja, a kao podršku domaćoj kreativnosti, tradicionalno imamo glasanje publike za našu najpopularniju reklamu.

Ovo su finalisti:

Najlepše želje



Don kafa



Telekom Srbija



Dis



Domaćinski!



Otp banka



Er Srbija



Guarana



IDEA

Grand kafa



Glasanje je u toku i svoj glas možete dati na sajtu www.nocreklamozdera.com

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.