Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 18:30

Мушкарац у Пожеги ухапшен због полног узнемиравања девојaкa на улици

Четрдесетогодишњак ухапшен због сумње да је, док је користио време за излазак током издржавања казне затвора у кућним условима, полно узнемиравао три млађе женске особе.
Б. М. (40) је ухапшен због постојања основа сумње да је извршио кривична дела >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << полно узнемиравање и прогањање, саопштила је пожешка полиција.
Сумња се да је од јануара до марта ове године, док је користио време за излазак током издржавања казне затвора у кућним условима, на улици пратио три млађе женске особе.
Уз то им је, како се наводи, прилазио, желећи да са њима ступи у контакт, што је код девојака изазвало страх и узнемиреност.
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Пожеги.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.