Izvor: RTS, 15.Avg.2023, 12:42

Одређен притвор саобраћајцу и девојци осумњиченимa за прање новца

На предлог Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду суд је одредио притвор полицијском службенику саобраћајне полиције ПУ за град Београд и девојци, који се сумњиче за прање 76.000 евра који потичу из криминалне делатности. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Посебно одељење за сузбијање корупције Вишег суда у Београду одредило је Д.С. (40) и М.С. (28) притвор до 30 дана због опасности од бекства и постојања особите околности да ће утицати на сведока, речено је Танјугу у том суду.     
Обоје осумњичених су на саслушању изнели своје одбране, потврђено је Танјугу у Вишем јавном тужилаштву у Београду.    
Сумња се да је Д.С. на Савском венцу зауставио возило којим је управљао, изашао из њега и пришао возилу којем се налазила М.С. те јој дао папирну кесу.  Осумњичена је у кесу ставила новац у износу од 76.000 евра и вратила му кесу са новцем. 
Обоје су, како се сумња, знали да поменути новац потиче од криминалне делатности. 
Против њих је донета наредба о споровођењу истраге због кривичног дела прање новца.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.