Izvor: SEEcult.org, 08.Sep.2012, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Warrior's Dance Festa

Bogat program Warrior’s Dance Festivala biće održan 15. septembra na Donjem gradu Beogradske tvrđave, prostoru koji je odabrala grupa Prodidži (The Prodigy) - jedni od miljenika beogradske publike, koji su i glavne zvezde WDF-a, uz domaće i muzičare iz regiona, Velike Britanije i SAD.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

“Warriors Dance Festival” biće održan se u subotu 15. septembra!

Izvor: Poznati.info, 08.Sep.2012

“Warriors Dance Festival“, predvođen bendom The Prodigy, biće održan se u subotu 15. septembra na Donjem gradu Beogradske tvrđave, prostoru koji je sa preko 1000 godina dugom istorijom svojevrstan muzej prošlosti Beograda, kao najlepši izabrao sam bend. Tokom ekskluzivnog nastupa na glavnoj...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.