Zvezda serije Seks i grad iznervirala porodicu: Rođaka je javno napala

Izvor: B92, 31.Dec.2016, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda serije "Seks i grad" iznervirala porodicu: Rođaka je javno napala

Glumica Kim Katral je javno napadnuta od strane rođake Mišel Koks zato što je ugravirala svoje na spomeniku na porodičnom groblju u Liverpulu, a nije dobila dozvolu za to.

Zvezda serije “Seks i grad” otkrila je nedavno da je obezbedila sebi mesto na porodičnom groblju u Liverpulu, jer želi da jednog dana bude sahranjena blizu porodice. Na spomeniku je napisano njeno ime i prezime, datum rođenja i nadimak 'Liverpulska Kleopatra', koji je dobila po ulozi u predstavi “Antony >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << and Cleopatra”.

Međutim, Kimina rođaka, tj. osoba koja se predstavlja kao njena sestra od tetke, Mišel Koks je naišla na spomenik na kojem je ugravitano Kimino ime kada je posećivala groblje za Božić i jako se potresla jer je Kim na svoju ruku podigla sebi spomenik i ni sa kim iz porodice nije razgovarala o tome. Ona navodi kako je Kim osoba koja nema ni gram poštovanja jer ceo život živi u Kanadi i Americi, te nije zaslužila da bude sahranjena u Liverpulu.

Međutim, Kim kaže da nikada nije čula za dotičnu rođaku koja se žali. Ona je za groblje tražila dopuštenje još pre sedam godina. Kimin otac je umro 2012. godine i njegova želja je vola da počiva uz svoju ćerku, a ona je samo želela da ocu ispuni želju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.