Zvezda serije Breaking Bad napušta glumu: Ne želim da čitam scenarija

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 21:01

Zvezda serije "Breaking Bad" napušta glumu: "Ne želim da čitam scenarija"

Brajan Krenston je odredio datum za svoje privremeno penzionisanje i preseljenje u Francusku u budućnosti.

Zvezda serije “Breaking Bad” otkrio je za britanski GQ da planira da se privremeno povuče iz glume i svojih poslovnih poduhvata 2026. godine na najmanje šest meseci, kako bi provodio više vremena sa svojom suprugom Robin.

"Želim još jednom da promenim paradigmu. Posljdnje 24 godine Robin je vodila svoj život držeći se za moj rep. Ona je bila žena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slavne ličnosti. Morala je da se okrene i prilagodi svoj život na osnovu mog. Ona ima ogromnu korist od toga, ali mi smo neujednačeni. Želim to da izravnam. Ona to zaslužuje”, rekao je glumac i dodao da je njegov plan da se preseli u stranu zemlju i provede vreme opuštajući se uz baštovanstvo i kuvanje.

“Želim da doživim to iskustvo. Želim da idem na jednodnevne izlete i da ložim vatru u kaminu i pijem vino sa novim prijateljima, a ne da čitam scenarije”, rekao je glumac i dodaje:

“Neće biti kao: “Oh, pročitaću i videću šta ću da uradim.” Ne, to je pauza. To je zaustavljanje. Neću razmišljati o poslu. Neću da primam telefonske pozive”, rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvijezda serije "Breaking Bad" napušta glumu: "Ne želim da čitam scenarija"

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jun.2023, 09:15

Brajan Krenston je odredio datum za svoje privremeno penzionisanje i preseljenje u Francusku u budućnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.