Zvezda izašla iz bioskopa pre kraja Openhajmera: Ne znam šta su hteli da postignu

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 13:06

Zvezda izašla iz bioskopa pre kraja "Openhajmera": "Ne znam šta su hteli da postignu"

"Openhajmer“ Kristofera Nolana dominira na blagajnama, ali nije uspeo da impresionira jutjubera i WWE zvezdu Logana Pola.

U najnovijoj epizodi svog potkasta, "ImPaulsive“ 28-godišnji Pol otkrio je da je izašao iz bioskopa tokom emitovanja popularnog filma.

"Ne znam šta su pokušali da urade sa tim filmom. Svi samo pričaju. To je samo sat i po, 90 minuta razgovora, samo pričanja i razgovora", požalio se, piše Njujork post.

U biografskom filmu, zasnovanom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na knjizi "Američki Prometej", Kilijan Marfi tumači Roberta Openhajmera, "oca" atomske bombe, a u sporednoj glumačkoj ekipi su Robert Dauni mlađi, Florens Pju, Džoš Hartnet i Met Dejmon.

Do sada je film zaradio više od 700 miliona dolara na svetskim blagajnama, a već se pominje kao potencijalni kandidat za Oskara.

Pol, koji je nedavno verio manekenku Ninu Agdal, izazvao je mnogo kontroverzi u svojoj karijeri, uključujući propust da refundira sredstva fanovima koji su izgubili "milione“ na animiranom NFT projektu koji se nikada nije materijalizovao.

Takođe je promovisao energetsko piće koje FDA sada istražuje zbog navodnog oštećenja dečjih srca. Takođe je neslavno jednom objavio snimak na kojem se vidi mrtvo telo u japanskoj "šumi samoubica“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.