Zvezda Avatara Stiven Lang završio snimanje novog horor filma: Beograde, hvala!

Izvor: B92, 08.Okt.2020, 19:54

Zvezda Avatara Stiven Lang završio snimanje novog horor filma: "Beograde, hvala!"

Američka filmska ekipa, predvođena glumcem Stivenom Langom, doputovala je u Beograd u avgustu, kako bi snimili nastavak holivudskog horora "Ne diši". Čini se da je snimanje nastavaka filma ''Ne diši'' završeno - ili će to barem učiniti vrlo brzo.

Vest je na Tviteru objavio Stiven Lang, a s obzirom na to da će verovatno biti centralni lik filma, pošteno je pretpostaviti da je snimanje skoro završeno. U poruci se zahvalio Beogradu:

Kao što možete da pretpostavite, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fanovi prvog filma bili su oduševljeni vestima, a jedna osoba je odgovorila: "Tako sam srećna što je ovo nastavak! Apsolutno sam volela prvi film!" Dok je drugi rekao: ''Nisam ni znao da se ovo događa, ali sam uzbuđen''.

Horor "Ne diši" iz 2016. godine, o slepom čoveku (Lang) koji "lovi" grupu provalnika po svojoj kući, prošao je odlično i kod kritike i na blagajnama, gde je inkasirao 157 miliona dolara, odnosno 15 puta više nego što je u njega uloženo. Po nepisanom holivudskom pravilu, to je značilo i nastavak. Za snimanje je odabrana Srbija i pripreme su počele još proletos, ali je sve moralo da bude prekinuto zbog izbijanja pandemije koronavirusa.

Još nema datuma izlaska za predstojeći film, za koji se priča da se zove "Ne diši ponovo".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.