Žene su u transu: Miljenik dama potpuno go na obali jezera

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene su u "transu": Miljenik dama potpuno go na obali jezera

Skidanje pred kamerama za glumca Toma Hardija nije nepoznanica. Nedavno je na filmskom setu fotografisan potpuno go.

Glumac je već bio obnažen za potrebe filma “Bronson“ iz 2007. godine, a ovih dana su se pojavile fotografije na kojima je Hardi ponovo go.

Na snimanju mini-serije “Tabu“ glumac je plivao nag u jezeru, a ledena voda za njega nije bila problem. Šminkeri su mu za potrebe snimanja docrtali par tetovaža na njegove postojeće.

Hardi se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije krio od paparaca, niti je želeo da sakrije svoje intimne delove tela.

Mini-serija je zasnovana na priči koju je Hardi napisao zajedno sa svojim ocem Edvardom Hardijem. On je jedan od glavnih favorita na ovogodišnjoj dodeli Oskara u kategoriji – Najbolji sporedni glumac za film “Povratnik“.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Miljenik dama Tom Hardi potpuno go na obali jezera

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2016, 11:10

Skidanje pred kamerama za glumca Toma Hardija nije nepoznanica. Nedavno je na filmskom setu fotografisan potpuno go...Glumac je već bio obnažen za potrebe filma “Bronson“ iz 2007. godine, a ovih dana su se pojavile fotografije na kojima je Hardi ponovo go...Na snimanju mini-serije “Tabu“ glumac...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.