Žena mačka zaslužuje svoj film

Izvor: B92, 13.Jul.2012, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena mačka zaslužuje svoj film

Lik Žene mačke koju igra En Hetavej toliko je upečatljiv da zaslužuje svoj film, kazao je Kristofer Nolan, reditelj novog nastavka sage o Betmenu koji u svetske bioskope stiže 20. jula.

En Hetavej je neverovatno precizna i artikulisana kada je u pitanju psihologija lika. Ona je zaista izgradila novu Ženu mačku iz temelja i pravo je zadovoljstvo gledati je u filmu”, kazao je Kristofer Nolan u razgovoru za “Akses Holivud”.

“Stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje ona radi u onolikim štiklama ne treba shvatati olako. Ona poseduje neverovatan karakter i svi jedva čekamo da je vidimo u filmu, nadajući se da će ljudi želeti još više kada je reč o njenom liku”, dodaje Nolan.

Upitan da li je zainteresovan da snima novi film u kojem bi glavni lik bila Žena mačka, reditelj je kazao: “Za mene, Gotam i ove likove, priča je završena. Rekao sam sve što sam imao i sada nastavljam dalje, ali zasigurno tvrdim da ona zaslužuje svoj film. Neverovatna je.”

Žena mačka je dobila svoj prvi film 2004. godine kada je tu ulogu, u znatno izmenjenoj priči, tumačila Hale Beri. Međutim, film je doživeo veliki neuspeh a Beri je za svoju izvedbu osvojila Zlatnu malinu za najgoru glumicu, samo godinu dana nakon što je nagrađena Oskarom za najbolju žensku ulogu.

Film “Uspon mračnog viteza” (The Dark Knight Rises) jedan je od najočekivanijih fimova ove godine. Pre najavljene premijere film je prikazan grupi najvernijih fanova i blogera a njihove reakcije možete pročitati OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.