Izvor: Kontra magazin, 01.Apr.2009, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite da svirate u Smashing Pumpkins?

Sastav Smashing Pumpkins održaće javnu audiciju kako bi pronašli novog bubnjara. Jimmy Chamberlin, jedini originalni član benda, pored pevača Billy Corgan-a, prošlog meseca je napustio bend a bendu je sada potrebna zamena. U saopštenju Corgan navodi da traže bubnjara sa '’izvanrednim mogućnostima i željom da bude deo velikog kreativnog i muzičkog projekta sa bogatom dvadesetogodišnjom istorijom''.

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Želite li da postanete Smashing Pumpkin?

Izvor: Popboks, 31.Mar.2009, 10:37

Nakon odluke dugogodišnjeg saradnika Jimmyja Chamberlina da napusti Smashing Pumpkins, Billy Corgan je odlučio da novog bubnjara potraži preko audicije. Zainteresovani su pozvani da pošalju podatke o sebi, fotografije i linkove na nastupe e-mailom, nakon čega bi odabrani trebalo da budu isprobani...

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.