Zbog velikog interesovanja za Lord of the dance u prodaji dodatne karte! (FOTO+VIDEO)

Izvor: BKTV News, 03.Apr.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog velikog interesovanja za "Lord of the dance" u prodaji dodatne karte! (FOTO+VIDEO)

Zbog velikog interesovanja domaće publike za spektakularni šou "Lord of the dance" u prodaju su puštene i dodatne karte, za balkon u Velikoj dvorani Sava centra.

Ovaj nesvakidašnji muzički, plesni i scenski događaj održaće se u Beogradu u utorak 10. aprila u Sava centru, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima ili na blagajni Sava Centra.

Otvorena izložba "Gustav Klimt": Sladoled inspirisan slikom "Poljubac"

Cene ulaznica kreću se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u rasponu od 2.200 do 3.500 dinara.



Plesna grupa "Lord of the dance" počela je da nastupa, sada već davne 1998. i pamte se izvođenja u čuvenoj Vembli Areni, kao i svetski rekord od 21 uzastopne rasprodate predstave.

Nakon osvajanja pozorišnih hala širom sveta, poput Vest Enda i Brodveja i obaranja rekorda u broju prodatih ulaznica, "Lord Of The Dance" se vraća i u beogradski Sava centar.

FOTO: Promo

Višestruko talentovani članovi ove umetničke trupe, beogradskoj publici prikazaće fantastičan miks muzike i plesa, tradicionalnog i savremenog. Rasveta, specijalni efekti i najbolje svetske akrobate u savršeno ukomponovanoj celini, prirediće spektakl za svačije oči, koji će publika dugo pamtiti.

Lajt šou, strobovi, RGB laseri, pirotehnika, specijalne mašine za pravljenje magle, topovi sa konfetama i mnogi drugi specijalni efekti, zajedno sa velikim LED video zidom, sastavni su deo ovog spektakla. Kako ovaj šou uvek ide u korak sa vremenom, za novu turneju spremaju se efekti koji su poslednja reč tehnologije i koje do sada niko nije imao prilike da koristi.

FOTO: Promo

Čuveni svestrani umetnik Majkl Fletli predvodiće umetničku trupu "Lord Of The Dance" na novoj turneji.

Kanda Kodža i Nebojša 21. aprila u klubu Fest! (FOTO+VIDEO)

Majkl Rajan Fletli je proslavljeni plesač, koreograf, glumac, reditelj i producent. Tokom protekle dve decenije osmislio je, producirao i nastupao u nekoliko izuzetno uspešnih predstava, uključujući "Feet of Flames", "Celtic Tiger" i njegov najnoviji šou "Lord of the Dance".

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.