Izvor: Danas, 24.Jan.2024, 11:54

Zbog požara u Bloku 70 povećano zagađenje vazduha

Zbog požara u Bloku 70 na Novom Beogradu vazduh je u tom delu grada dodatno zagađen, ali i u delovima grada kuda se kreće dim. Preporuka je da se obavljanje aktivnosti preusmeri na zatvoreni prostor dok se ne poboljša kvalitet vazduha, a ako izlazite – stavite masku koja štiti od zagađujućih materija.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Apel da se nose maske! Zbog požara u Bloku 70 vazduh ozbiljno zagađen!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jan.2024

BEOGRAD – Gradski zavod za javno zdravlje nastavlja da prati koncentracije zagađujućih materija u vazduhu Zbog požara u Bloku 70 na Novom Beogradu vazduh je u tom delu grada dodatno zagađen, ali i u delovima grada kuda se kreće dim. Preporuka je da se obavljanje aktivnosti preusmeri na zatvoreni...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.