Zbog SARME mu krenule suze na oči: Pevača metal grupe Rammestein boravak u Beogradu nije ostavio ravnodušnim

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 23:06

Zbog SARME mu krenule suze na oči: Pevača metal grupe ''Rammestein'' boravak u Beogradu nije ostavio ravnodušnim

''Atmosfera ga je podsetila na njegovo detinjstvo.''

Zoran Bihać, poznati reditelj muzičkih i reklamnih spotova, ove godine je bio gost na filmskom festivalu ''FEST'' i tokom obraćanja medijima prisetio se svog susreta sa svetski poznatom grupom ''Rammstein'' koji je dalje prerastao i u saradnju.

Bihać je, zatim, otkrio šta je pevaču grupe, Tilu Lindemanu, zamalo poteralo suze na oči kada je poslednji put bio gost u Beogradu.

-To nema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veze sa muzikom. Jednog dana doveo sam Tila Lindemana ovde u Beograd. U kujni kod moje majke u Braće Jerkovića skupila se naka mala ekipa i ona je pravila sarme. To je za njega bilo nešto najemotivnije što je doživeo jer ga je atmosfera podsetila na njegovo detinjstvo. To zajedništvo je nešto što se kod nas još održalo. Ali se bojim da će kapitalizam, koji dolazi i sa istoka i sa zapada, sa sve većom pohlepom i to uništiti - rekao je naš reditelj.

Takođe se dotakao i svoje saradnje sa grupom.

- Pre puno godina, ''Rammstein'' su me pitali da li hoću da radim spot sa niima. Imao sam sasvim drugi pristup traženju ideje za spot i dok su drugi spremali klasičan pič ja sam imao ideju sa mravima. To je bilo dovoljno drugačija da uspostavimo saradnju. Posle toga radio sam još nekoliko stvari sa njima, a kasnije jedno vreme srađaivo sam i sa Tilom Lindemanom tokom njegove solo karijere. Sada malo pauziramo - objasnio je Bihać.

Podsetimo, grupa ''Rammestein'' će održati dve dugo očekivana koncerta u Beogradu 24. i 25. maja ove godine.

Srbija Danas/Fest.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.