Zavirite u svet čarobnjaka: Otvara se tematski park Harija Potera

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 08:23

Zavirite u svet čarobnjaka: Otvara se tematski park Harija Potera

Svi oni koji obožavaju Harija Potera uskoro će imati šansu da urone u čarobnjački svet.

U Tokiju se sprema pravi spektakl tokom otvaranja novog tematskog parka na mestu nekadašnjeg Toshiamen koji je zatvoren 2020. nakon 94 godine.

"Lokacija u blizini japanske prestonice je idealna, pogotovo s obzirom na to da globalni turizam raste nakon pandemije covida-19", rekao je Torben Jensen, potpredsednik i generalni direktor Warner Bros. Studio Tour Tokyo.

Dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da je azijskim obožavateljima Harija Potera ponuđena nova dimenzija filmova o Hariju Poteru.

Ulaznice za odrasle koštaju 42 evra, a Jensen je rekao da su rasprodate do avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Tokio dobio tematski park Harija Potera, ulaznice rasprodate do avgusta

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2023, 07:03

Obožavaoci Harija Potera uskoro će moći da uzmu čarobne štapiće, obuku pelerine i urone u čarobnjački svet, u novom tematskom parku u Tokiju.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.