Izvor: Danas, 08.Mar.2024, 16:52

Zasađeno 21 stablo crvenog hrasta u znak sećanja na nastradale u masovnim ubistvima

U blizini Brankovog mosta u Beogradu danas je zasađeno 21 stablo crvenog hrasta u obliku srca u znak sećanja na ubijene u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", Duboni i Malom Orašju i u znak sećanja na Andreja Simića kojeg je ubio školski drug u Niškoj Banji i na Dušana Jovanovića koji je brutalano ubijen 1997. godine, piše javniservis.net.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srce od 21 stabla crvenog hrasta na Ušću (FOTO)

Izvor: Blic, 08.Mar.2024

Na inicijativu roditelja ubijenih učenika OŠ „Vladislav Ribnikar“ i Draganovih sestara, u saradnji sa JKP „Zelenilo - Beograd“, danas je u parku Ušće, u blizini Brankovog mosta, zasađeno 21 stablo crvenog hrasta u obliku srca za ubijene 3. i 4. maja, 2023. godine u Beogradu: Anu, Angelinu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.