Zagrebačka Gavela na Mucijevim danima

Izvor: Glas javnosti, 23.Maj.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrebačka Gavela na "Mucijevim danima"

BEOGRAD - Na trećem festivalu pozorišne igre "Mucijevi dani", u Ateljeu 212 večeras će na velikoj sceni gostovati Gradsko dramsko kazalište Gavela iz Zagreba, sa predstavom "Prolazi sve".

Tekst za predstavu na temu starosti napisao je Dubravko Mihanović, a režirao Oliver Frljić. U velikom glumačkom ansamblu su Jelena Miholjević, Ksenija Pajić, Dijana Vidušin, Amar Bukvić, Enes Vejzović i drugi.

Na maloj sceni "Petar Kralj" biće izvedena predstava sa redovnog repertoara >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Ateljea "Plodni dani". To je autorski projekat reditelja Borisa Liješevića i Jelene Kislovski Liješević, na temu neplodnosti i želje za roditeljstvom.

Na festivalu "Mucijevi dani", koji se održava od 18. do 24. maja, učestvuje 12 srpskih i predstava iz regiona.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.